2023-11-01 11:00:00

Sevgili öğrenciler,

Creative Hub Sosyal Kuluçka Merkezi üniversitemiz öğrenci kulüplerinin ve öğrencilerinin sahada uygulanabilir sosyal girişimcilik projelerini yapmasını destekleyen bir yapıdır.

Creative Hub Sosyal Kuluçka Merkezi’ne öğrenci kulüpleri ve 4 kişiden oluşan öğrenci grupları başvuru yapabilirler. Başvurular Sosyal Kuluçka Merkezi seçim komisyonu tarafından projenin yenilikçi yönü, projenin sahada uygulanabilirliği ve sürdürülebilir kalkınma amaçları ile ilişkisi kriterleri çerçevesinde değerlendirilmektedir.

Başvurusu kabul edilen ekiplere sosyal kuluçka merkezinde açık ofis çalışma alanı, internet kullanımı, toplantı alanı, prototipleme merkezi kullanımı imkânları sunulacaktır. Ayrıca projelerine yönelik Gençlik Fabrikası tarafından yürütülecek hızlandırma programına katılım sağlayacaklardır.

Hızlandırma programı kapsamında; gönüllülük, katılım, proje döngüsü yönetimi eğitimi, proje uygulama desteği, fon başvuru desteği ve mentorlük desteği verilecektir.

Sosyal Kuluçka Merkezi’ne https://forms.gle/kYmxFFmGzdx3AHrM6 linkinden 15 Kasım 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.

Sorularınızı youth@agu.edu.tr adresinden iletebilir ya da Gençlik Fabrikası ofisini (Fabrika Binası FOA13 nolu ofisimizi) ziyaret edebilirsiniz.

AGÜ Gençlik Fabrikası